Kjører du bil?

Vi ligger 4 minutter fra Askim sentrum og 4 minutter fra E18. Vi disponerer mange parkeringsplasser og tilbyr våre gjester gratis parkering!

Bruker du offentlig transport?

Det er flere busser som tar deg til oss: 411, 459, 462, 476, 477, 640 og T9. Gå av på Eidsveien-Eidsbergveien-holdeplass: følg Eidsveien, kryss togsporet, sving til venstre i Vangsveien og fortsett i 350 m (ca. 4 min) til du ser vår inngang på høyre side.

Sprettsokker

Av både hygieniske og sikkerhetsmessige årsaker må alle gjester i trampolineparken ha på seg våre spesialsokker laget for formålet. Sprettsokkene kan kjøpes i resepsjon. De er av høy kvalitet og de kan brukes gjentatte ganger.

1 par kr 35,-

Sprett trygt

Vi er svært opptatt av trygghet i aktivitetsparken. Trampolineparken er produsert og montert etter høye europeiske standarder og oppfyller dermed strenge krav til sikkerhet. Ute i parken har vi derfor vakter som følger med, veileder og sier i fra hvis noen gjør noe som vi anser som risikabelt.

Før du går inn i trampolineparken må du se en sikkerhetsvideo. Du finner også sikkerhetsregler på infotavler ved hver attraksjon. Før du eller mindreårige du er ansvarlig for entrer trampolineparken, vil du bli bedt om å lese, fylle ut og signere en elektronisk egenerklæring.

Kjekt å vite

Vi tilbyr gjestene våre låsbare garderobeskap helt gratis!

Medbrakt mat og drikke er ikke tillatt i aktivitetsparken.